Danish Anti Fire

BURNBLOCK

DET SIKRESTE VALG AF BRANDIMPRÆGNERING - NÅR MAN OGSÅ TÆNKER PÅ MILJØET

Vores anlæg til brandimprægnering kan tage op til 9.000 m3 ad gangen.

BURNBLOCK INDHOLD

Danish Anti Fire brandimprægnerer med Burnblock, som er det eneste brandimprægneringsmiddel, der er dokumenteret 100% giftfrit og helt uden tungmetaller.

Det verdenspatenterede brandimprægneringsmiddel er vandbaseret og fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Faktisk kan alle ingredienser, der indgår i fremstillingen af Burnblock brandhæmmer, også findes i fødevareindustrien og ingen af ingredienserne er på EU Reach liste (EU forordning om kemikalier).

Se Teknologisk Instituts Sundhedsvurdering af Burnblock.

Burnblock er 100% bionedbrydeligt, så eventuelle rester og fraskær kan kasseres som almindelig brændbart.

  • Burnblock er miljøtestet og dokumenteret i samarbejde med Teknologisk Institut
  • Burnblock er brandtestet af flere anerkendte testinstitutter: Dansk Brand- og sikringstekniske Institut, RISE i Sverige, MPA i Tyskland og BRE i England
  • Burnblock har opnået brandklassifikation Euroclass B

Burnblock er ikke bare et enestående produkt i miljømæssig forstand. Burnblock er en yderst effektiv brandhæmmer og har opnået de højeste europæiske brandklassificeringer.

Årsagen til at Burnblock er en effektiv brandhæmmer på alle former for absorberende materialer, er at Burnblock trænger ind i materialer og blokerer for iltforsyningen. Uden ilt hæmmes ilden i at brede sig og samtidigt minimeres røgudviklingen.

DEMONSTRATION AF BURNBLOCK

I denne video kan man se forskellige eksempler på hvordan diverse konstruktioner og materialer reagerer på en kontrolleret brand, ud fra om de er ubehandlet eller brandimprægneret med Burnblock, samt om de bliver forsøgt slukket med vand eller sprøjtet med Burnblock pulver.